CASTROL HYSPIN HVI 46 208L

Artikelnummer A16502
The Castrol Hyspin™ HVI is een hoogwaardige hydraulische vloeistof met een hoge viscositeitsindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om ruimschoots te voldoen aan de strengste prestatie-eisen. Toepassing Hyspin HVI is bedoeld voor zwaar belaste hydraulische systemen met fijne
Dit product is tijdelijk uit stock.
Omschrijving
The Castrol Hyspin™ HVI is een hoogwaardige hydraulische vloeistof met een hoge viscositeitsindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om ruimschoots te voldoen aan de strengste prestatie-eisen.

Toepassing
Hyspin HVI is bedoeld voor zwaar belaste hydraulische systemen met fijne filtratie waar hoge eisen gesteld worden aan bescherming tegen slijtage. Daarnaast biedt Hyspin HVI een uitstekende bescherming tegen corrosie en uitstekende thermische en oxidatieve stabiliteit. Hyspin HVI heeft uitstekende hydrolytische stabiliteit en snelle afscheiding van waterverontreiniging. Dankzij het lage stolpunt is het geschikt voor gebruik in koude omgeving. Door de stabiele VI verbeteraar is er geen overmatig verlies van de viscositeit door mechanische afschuiving.

Hyspin HVI serie is verdraagzaam met elastomeren die gewoonlijk worden gebruikt in statische en dynamische afdichtingen zoals nitrilrubber, siliconerubber en gefluoreerde polymeren (bijv. Viton).

Toepassingen:
Installaties voor toepassingen in de open lucht, zoals bv. grondverzetmachines/bouwmaterieel, waarbij deze gedurende het gehele jaar en onder zeer uiteenlopende klimatologische omstandigheden kan worden gebruikt. Installaties voor binnen opstelling die tijdens bedrijf blootgesteld kunnen worden aan zeer uiteenlopende bedrijfstemperaturen waaronder productieapparatuur met besturingssystemen waarbij de viscositeit van de hydraulische vloeistof minimaal mag wijzigen als gevolg van temperatuurschommelingen. Voorbeelden hiervan zijn precisie gereedschapsmachines en kopieermachines.

Hyspin HVI is ingedeeld als volgt:
DIN 51502 classificatie - HVLP
ISO 6743/4 - Hydrauliekolie Type HV

Hyspin HVI serie voldoet aan de eisen van:
DIN 51524 Part 3
Cincinnati Lamb (Milacron) P 68-69-70
Denison (Parker Hannafin) HF-0
US Steel 126 & 127
Eaton I-286-S & M-2950-S
Frank Mohn

Voordelen
  • Hoge viscositeitsindex en laag stolpunt maken dat het product gebruikt kan worden over een breed temperatuurbereik. De weerstand tegen afschuiving betekent dat er geen overmatig verlies van de viscositeit is als gevolg van mechanische afschuiving. 
  • Uitstekende bescherming tegen slijtage geeft langere levensduur van hydraulische pompen. Minder stilstand als gevolg van ongepland onderhoud en besparingen als gevolg van lagere kosten voor vervangingsonderdelen.
  • Uitstekende water afscheiding en hydrolytische stabiliteit betekent reductie van de stilstand een verhoogd betrouwbaarheid van de apparatuur.
  • Uitstekende prestaties op het gebied van oxidatieweerstand. Minimaal afzettingen geeft een schoner systeem en verminderd frequentie van filter vervanging.
  • Voortreffelijke fijn-filtreerbaarheid, zelfs onder vochtige omstandigheden.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Hydraulische vloeistoffen
Viscositeit/Kenmerk 46
Verpakking 208L
    Laden
    Laden