CASTROL HYSPIN AWH-M 46 208L

Artikelnummer A05840
Castrol Hyspin AWH-M is een serie hydraulische oliën met een hoge viscositeitsindex op basis van minerale oliën en in overeenstemming met de internationale normen. Het toegepaste additieven pakket versterkt de eigenschappen teneinde corrosie, oxidatie, schuimvorming en slijtage van de machines tot
Dit product is tijdelijk uit stock.
Omschrijving
Castrol Hyspin AWH-M is een serie hydraulische oliën met een hoge viscositeitsindex op basis van minerale oliën en in overeenstemming met de internationale normen. Het toegepaste additieven pakket versterkt de eigenschappen teneinde corrosie, oxidatie, schuimvorming en slijtage van de machines tot een minimum te beperken. 

Castrol Hyspin AWH-M heeft een hoge en zeer stabiele viscositeitsindex waardoor de viscositeit over een breed temperatuurgebied behouden blijft, ook bij langdurig gebruik. Het heeft een uitstekende thermische stabiliteit en anti-slijtage eigenschappen.

Castrol Hyspin AWH-M heeft een uitstekende stabiliteit tegen hydrolyse en oxidatie. Tevens biedt het een uitstekende bescherming tegen corrosie en slijtage.

Castrol Hyspin AWH-M is geheel compatibel met de elastomeren die gewoonlijk worden gebruikt voor dynamische en statische afdichtingen zoals : nitril, fluororubber (FKM) en siliconenrubber.

Toepassing
Castrol Hyspin AWH-M is speciaal ontwikkeld voor o.a. hydraulische systemen in zowel nauwkeurige bewerkingsmachines als in machines voor de bouw- en de transportsector.

Door de hoge viscositeitsindex is Castrol Hyspin AWH-M bijzonder geschikt voor installaties voor buitenopstelling en die tijdens bedrijf blootgesteld kunnen worden aan zeer uiteenlopende bedrijfstemperaturen. Ook is het uitermate geschikt om te worden toegepast in productie-apparatuur voor binnenopstelling met besturingssystemen waarbij de viscositeit van de hydraulische olie, als gevolg van temperatuurschommelingen, maar minimaal mag wijzigen.

Hyspin AWH-M is ingedeeld als volgt:
DIN 51502 classificatie - HVLP
ISO 6743/4 - Hydraulic Oils type HV

Hyspin AWH-M voldoet aan de eisen (voor de juiste viscositeit) van:
DIN 51524 part 3
Cincinnati Lamb (Milacron) P 68-69-70
Denison (Parker Hannifin) HF-0
US Steel 126 & 127
Eaton (formerly Vickers) I-286-S & M-2950-S

Eigenschappen en voordelen van Castrol Hyspin AWH-M
  • Geringe verandering van de viscositeit over een breed temperatuursgebied.
  • Behoud van de viscositeits index ook bij zware belasting.
  • Uitstekende anti-slijtage eigenschappen waardoor minder tijd verloren gaat aan stilstand en aan onverwacht onderhoudswerk en besparing door minder vervanging van onderdelen.
  • Zeer goede waterafscheiding.
  • Zeer goede weerstand tegen hydrolyse waardoor de smering gewaarborgd blijft, zelfs indien het is verontreinigd met water.
  • Goede filtreerbaarheid en daarmee een schoner systeem en langere levensduur van de filters.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Hydraulische vloeistoffen
Viscositeit/Kenmerk 46
Verpakking 208L
    Laden
    Laden