CASTROL EDGE 5W-30 LONGLIFE 4X5L

Artikelnummer A18945
De huidige generatie motoren verlegt voortdurend technologische grenzen. Ze zijn kleiner en ultraefficiënt, zonder concessies te doen aan de prestaties. Geavanceerde motoren beproeven de olie met hogere drukken. Deze intense drukken veroorzaken wrijving die tot wel 10% van het door de motor
Dit product is tijdelijk uit stock.
Omschrijving
De huidige generatie motoren verlegt voortdurend technologische grenzen. Ze zijn kleiner en ultraefficiënt, zonder concessies te doen aan de prestaties. Geavanceerde motoren beproeven de olie met hogere drukken. Deze intense drukken veroorzaken wrijving die tot wel 10% van het door de motor geleverde vermogen kan kosten. Castrol EDGE met gepatenteerd Fluid TITANIUM transformeert zijn fysieke structuur en wordt sterker onder druk. Daardoor wordt contact van metaal op metaal voorkomen en vermindert de wrijving; voor maximale motorprestaties wanneer u die het meest nodig hebt. Castrol EDGE met Fluid TITANIUM: ontketen de ware motorprestaties.

Toepassing
Castrol EDGE 5W-30 LL is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselvoertuigen waar de fabrikant de volgende specificatie(s) aanbeveelt: ACEA C3 Castrol EDGE 5W-30 LL is goedgekeurd voor een breed scala aan voertuigen, raadpleeg het handboek voor de juiste specificaties.
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Edge
Categorie Motoroliën
Viscositeit/Kenmerk 5W-30
Verpakking 4X5L
Productprestatieclaims ACEA C3, BMW Longlife-04, MB-Approval 229.31/ 229.51, Porsche C30, VW 504 00/ 507 00
    Laden
    Laden