GRACO SANISPRAY HP


DE EERSTE AIRLESS TOESTELLEN MET HOGE PRODUCTIVITEIT DIE SPECIFIEK ONTWIKKELD ZIJN VOOR ONTSMETTINGS-, DESINFECTERINGS- EN ONTGEURINGSWERKZAAMHEDEN.LAAT UW GEZONDHEID NIET AAN HET TOEVAL OVER

De SaniSpray HP-producten van Graco bieden een constante dekking, zonder grote druppels en uitlopers, zodat u de gespecificeerde retentietijden voor desinfectie kunt halen. Laat uw succes niet aan het toeval over. De SaniSpray-oplossingen van Graco bestaan onder meer uit innovatieve, gepatenteerde technologieën voor de hoogste productiviteit bij al uw reinigingswerkzaamheden, groot en klein. Gebruik SaniSpray HP voor alle ontsmettings-, desinfecterings- en ontgeuringswerkzaamheden.WAAROM SANISPRAY HP?

Niet alle spuittoestellen zijn hetzelfde. Alleen de SaniSpray HP-spuittoestellen van Graco zijn speciaal bedoeld voor gebruik met uw chemische middelen voor ontsmetting en desinfectie, en kunnen met maximale efficiëntie worden toegepast. Dit gloednieuwe gamma zorgt voor een gelijkmatige dekking bij het aanbrengen in hoge volumes of bij fijne verneveling en een volledige dekking voor de juiste retentietijd bij chemicaliën. Het is de snelste spuitmethode. In functie van de spuittip die u kiest, past de spuitbreedte en -snelheid zich aan.


Hoe het in zijn werk gaat?EEN TOESTEL VOOR ELKE KLUS

* De korrelgrootte is afhankelijk van de spuittipgrootte, de druk en het gebruikte desinfectieproduct. Gemiddelde korrelgrootte bij het spuiten van water varieert van 30 tot 110 micron. 

GEÏNTERESSEERD ? RESERVEER HIER UW TOESTEL


powered by Typeform
  • Hoge snelheid en productiviteit
  • Volledige dekking
  • Een model voor iedere klus
  • Onmiddellijk aan de slag


Laden
Laden