SCHAKEL EEN VERSNELLING HOGER


Het Castrol Service concept ondersteunt onafhankelijke garagebedrijven en staat garant voor een hoge kwaliteit, servicegraad en betrouwbaarheid.

Castrol Service is een wereldwijd concept dat per land wordt uitgerold door de respectievelijke officiële Castrol distributeur. Voor België en Luxemburg is Verolub, Authorised Castrol Distributor, verantwoordelijk voor het Castrol Service concept.

Voordelen voor de garagehouder

  • Consumenten brengen in alle vertrouwen hun wagen binnen bij een Castrol Service garage. Deze gebruikt immers steeds de juiste motorolie voor hun wagen.
  • De uitstraling van s’ werelds meest vooruitstrevende motoroliemerk zet de professionele aanpak van de Castrol Service garage extra in de verf.
  • Professioneel advies via regionale technische Verolub verkoopadviseurs.
  • Jaarlijks organiseren wij twee verkoopondersteunende commerciële acties voor onze Castrol Service garagehouders.

Marketing support en de uitstraling van een wereldspeler 
Het Castrol Service label voorziet in de nodige Castrol publiciteit voor uw showroom, balie en werkplaats. Bijkomend heeft elke Castrol Service garage de beschikking over  een mooi budget om de professionele uitstraling van het Castrol merk over te brengen op het garagebedrijf. Castrol Service garages genieten van extra visibiliteit en kunnen worden terug gevonden via de consumenten website www.castrolservice.be.

Contacteer onze customer service

Contacteer onze customer service via sales@verolub.be, +32 (0)13 46 08 00 of maak hieronder een afspraak met ons salesteam.

Boek een afspraak met onze vertegenwoordiger

powered by Typeform


Laden
Laden