FULL OMNIUM VERZEKERING VOOR LANDBOUWVOERTUIGEN, GRONDVERZET- EN AANNEMERIJMACHINES


Het Castrol Performance Plan is een complete, kwaliteitsverzekering voor jonge en tweedhandslandbouwvoertuigen, -grondverzetmachines en -aannemerijmachines . Met deze Full Omniumverzekering tot 7 jaar kunt u met een gerust hart aan het werk. Deze verzekering kunt u als professional enkel afsluiten bij een Erkende Castrol Agri Dealer.

De succesfactoren van het Castrol Performance Plan

 • Onderhoud
  Regelmatig worden uw landbouwmachines volgens de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant onderhouden. Uw Castrol-dealer is de onderhoudsspecialist op dit gebied. Goed onderhoud is essentieel voor goede prestaties en lange levensduur van uw machines.
 • Smering
  Smeermiddelen van Castrol voldoen aan de hoogste specificaties. Smeermiddelen welke een belangrijke bijdrage leveren aan de prestaties van uw machines. Bovendien gaat de machine ook nog eens langer mee.
 • Inspectie
  U dient uw machines jaarlijks te laten checken door uw Castrol-dealer. Eventuele storingen worden zo vroegtijdig opgespoord en uw dealer kan eventuele verdere schade voorkomen. Regematige controles houden uw machines in topconditie, beperken het aantal reparaties en kostbare stilstand van uw machines.

Welke machines komen in aanmerking?.

 • Nieuwe en jonge tweedehandslandbouwmachines
 • Nieuwe en jonge tweedehandsgrondverzet- en aannemerijmachines
 • Enkel machines die worden gesmeerd met Castrol smeermiddelen

Meer info nodig?

Bent u op zoek naar een erkende Agri Dealer of wenst u ook het Castrol Performance Plan aan te bieden, contacteer onze customer service via sales@verolub.be, +32 (0)13 46 08 00 of maak hieronder een afspraak met ons salesteam.

Boek een afspraak met onze vertegenwoordiger

powered by Typeform


Laden
Laden