CASTROL MOLUB-ALLOY TF SPRAY 12X0,4L

Artikelnummer A16731
Castrol Molub-Alloy TF Spray (voorheen bekend als Opticoating TF Spray) is een vast poedersmeermiddel met een goede hechting op metalen oppervlakken met een zeer goede oppervlakteafwerking. Het is bijzonder geschikt voor het smeren van nauwsluitende componenten. De droge, verdampbare film is ideaal
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Molub-Alloy TF Spray (voorheen bekend als Opticoating TF Spray) is een vast poedersmeermiddel met een goede hechting op metalen oppervlakken met een zeer goede oppervlakteafwerking. Het is bijzonder geschikt voor het smeren van nauwsluitende componenten. De droge, verdampbare film is ideaal voor moeilijk bereikbare smeerpunten.

Molub-Alloy TF Spray zorgt voor een goede basissmering om slijtage, wrijving en kleven te voorkomen. Het voorkomt schade aan glijdende oppervlakken die worden blootgesteld aan extreme belastingen.

Toepassing
- Voor smering en vermindering van slijtage op glijdende oppervlakken, tandwielen, glijbanen en geleiders gemaakt van ijzer en non-ferro legeringen (geen witte metalen).
- Bijzonder effectief voor moeilijk bereikbare smeerpunten, d.w.z. boutgaten, schroefdraad, kronen en stelschroeven in de hout-, papier- en glasindustrie.
- Voor basissmering van glijlagers, rekken, geleiders, pennen en uitwerpluiken die onderhevig zijn aan extreme belastingen, evenals vliegtuigafstelschroeven (het smeervermogen wordt niet beïnvloed door de agressieve atmosferen).
- Voor het aanpassen van de spindelbreedte van de droogriemen (geen ophoping van stof en vezels).
- Bedrijfstemperatuurbereik: in omgevingslucht: van -180°C tot +450°C beschut tegen tocht: van -180°C tot +650°C onder beschermende gasatmosfeer: -180°C tot + 300°C

Eigenschappen en voordelen
- Spuitbaar, gemakkelijk te hanteren
- Uiterst zuinig in gebruik
- Uitzonderlijke hechting op alle metalen oppervlakken
- Optimale bescherming tegen slijtage
- Minimale wrijvingscoëfficiënt (μ - 0,04)
- Uitzonderlijk belastingsvermogen. Goede scheidingskracht
- Droge smeerfilm, trekt niet aan en houdt geen stof vast
- Bestand tegen veroudering en temperatuurstabiel
- Voldoet aan internationale specificaties (Bundesamt für Wehrtechnik / Federal Defense Agency: VTL 6810-015, Franse specificatie: AIR 4223, Engelse specificatie: DEF 2304, Amerikaanse specificatie: MIL-M 7866B, NAVO-specificatie: S 740)
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Vetten
Verpakking 12X0,4L
    Laden
    Laden