CASTROL MOLUB-ALLOY OG 968 SF HEAVY 18KG

Artikelnummer A16719
Het speciaalvet Castrol Molub-Alloy OG 968 SF Heavy (voorheen Castrol Molub-Alloy 968 SF Heavy ) is een Heavy duty vet ontwikkeld voor Multiservice- en open tandwielen gebruik in de meest extreme omstandigheden. Het produkt is ontworpen om te functioneren in de zwaarste omstandigheden zoals stof,
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Het speciaalvet Castrol Molub-Alloy OG 968 SF Heavy (voorheen Castrol Molub-Alloy 968 SF Heavy ) is een Heavy duty vet ontwikkeld voor Multiservice- en open tandwielen gebruik in de meest extreme omstandigheden. Het produkt is ontworpen om te functioneren in de zwaarste omstandigheden zoals stof, hitte, onder water in zout- en zoetwater.

Molub-Alloy OG 968 SF Heavy vormt een dunne goed hechtende smeerfilm. Molub-Alloy OG 968 SF bevat geen lood, antimoon, zink, barium of gechloreerde oplosmiddelen.

Molub-Alloy OG 968 SF Heavy is samengesteld uit hooggeraffineerde parafinische aardolie destilaten. De grondstoffen zijn gemengd tot een van nature chemisch- en thermisch stabiele basisolie. Het vloeit direct uit tot de gewenste smeerfilm maar is door de speciale samenstelling bestand tegen uitpersen.

Door het unieke additievenpakket biedt het Molub-Alloy OG 968 SF Heavy uitstekende slijtagebescherming waardoor lange standtijden en verlengde smeerintervallen worden bereikt. Dit heeft voor de gebruiker en het milieu een aanzienlijke besparing tot gevolg.

Toepassing
Molub-Alloy OG 968 SF Heavy is door zijn unieke eigenschappen zeer geschikt voor het smeren van scharnieren en andere draaipunten in sluisdeuren. De hoge (zout) waterbestendigheid maakt Molub-Alloy OG 968 SF Heavy hét smeermiddel voor offshore toepassingen.

Langzaamdraaiende, zwaarbelaste rol- en glijlagers. Jacobsladders van baggervaartuigen worden zowel in zoet- als zoutwater optimaal beschermd en gesmeerd door Molub-Alloy OG 968 SF Heavy.

Boor- en graafkoppen van boorplatforms en baggervaartuigen. De goede hechting en de dunne smeerfilm maken Molub-Alloy OG 968 SF Heavy een uitstekend multiservice vet voor scheepswerven.

Richtlijnen voor gebruik
Molub-Alloy OG 968 SF Heavy kan verwerkt worden met de hand of met alle gebruikelijke smeerapparatuur. Vanwege de goede verpompbaarheid aanbevolen in centrale smeersystemen.

Voordelen
- Molub-Alloy OG 968 SF Heavy geeft een lange standtijd en verlengd de smeerintervallen zonder risico van te weinig smering of toename van de belasting.
- De taaie blijvende film weerstaat afspoelen, slijtage en afpellen in een stoffige omgeving.
- Molub-Alloy OG 968 SF Heavy is bruikbaar met alle gangbare afdichtingsmaterialen.
- Door het lage verbruik en het ontbreken van gevaarlijke stoffen levert Molub-Alloy OG 968 SF Heavy een positieve milieubijdrage.
- Zelfs in stoffige omgeving zal Molub-Alloy OG 968 SF Heavy niet verharden en blijft het kneedbaar.
- Door het multiservice karakter reduceert het aantal smeermiddelen; dit is vooral nuttig op plaatsen met beperkte opslagruimte zoals op offshore platforms.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Vetten
Viscositeit/Kenmerk NLGI 1
Verpakking 18KG
    Laden
    Laden