CASTROL MOLUB-ALLOY OG 8031/3000-00 18KG

Artikelnummer A16622
De Castrol Molub-Alloy OG 8031-reeks (voorheen de Molub-Alloy 8031-reeks) is geformuleerd op basis van een hoogviskeuze gel van basisolie in combinatie met een anorganisch verdikkingsysteem. De producten bevatten een hoogviskeuze basisvloeistof die specifiek is ontworpen voor bestendigheid tegen
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De Castrol Molub-Alloy OG 8031-reeks (voorheen de Molub-Alloy 8031-reeks) is geformuleerd op basis van een hoogviskeuze gel van basisolie in combinatie met een anorganisch verdikkingsysteem. De producten bevatten een hoogviskeuze basisvloeistof die specifiek is ontworpen voor bestendigheid tegen extreme druk (EP) en bescherming tegen slijtage.

Bevat een mengsel van Molub-AIIoy-smerende deeltjes om de belastbaarheid en bescherming tegen slijtage te verbeteren. De vaste bestanddelen van Molub-Alloy werken synergetisch samen met chemische reactieve AW- en EPadditieven om de contacttemperaturen en slijtage te verlagen en te beschermen tegen koudlassen bij extreme druk en schokbelastingen.

Toepassing
Molub-Alloy OG 8031 is ontworpen voor het smeren van zwaarbelaste open tandwielen, schroefspillen en bussen voor lage tot middelmatig hoge snelheden die worden gesmeerd via een centraal systeem of met een oliebad.

Deze reeks producten wordt aanbevolen voor toepassingen met open tandwielen in de cementindustrie, mijnbouw en andere bedrijfstakken waarin bescherming tegen vreten en slijten is vereist en waar productopbouw ongewenst is. Deze reeks is ook geschikt voor machines met bussen, lagers en/of tandwielen waar een smeermiddel met een viscositeit ISO 2200, 3000 of 6000 is vereist, maar de gewone vloeibare smeermiddelen uitlekken.

Voordelen
- Geformuleerd voor het minimaliseren van de neiging tot het verstoppen van distributieleidingen; minimaliseert de kans op uiteindelijke verstopping van de smeermiddeldistributieleidingen, wat een kenmerk is van conventionele vetten
- Goed verpompbaar – een goede smeermiddeldistributie in gesloten en semi-gesloten toepassingen. Makkelijk te verwijderen van omgevende afschermingen.
- Dit product is tevens specifiek samengesteld om verontreiniging te verwijderen van de flanken van tandwielen en riemschijven en om weerstand te bieden aan de opbouw aan de onderkant van tandwieltanden.
- Sterk thixotroop - heeft in rust een stabiele vorm maar wordt in beweging gebracht vloeibaar en zal daarom niet van de tandflanken af lopen. Het product zal zich nog steeds gemakkelijk en gelijkmatig verdelen, aangezien de gelachtige smeermiddelen onder druk 'vloeibaar' worden, waardoor zowel warmte als verontreinigingen worden afgevoerd.
- Geformuleerd om tegemoet te komen aan milieueisen - vrij van oplosmiddelen, lood, antimoon en barium.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Vetten
Viscositeit/Kenmerk NLGI 00
Verpakking 18KG
    Laden
    Laden