CASTROL GARDEN CHAIN OIL 4X4L

Artikelnummer A06223
Minerale olie voor de smering van kettingen van kettingzagen. Toepassingen. Castrol Garden Chain Oil is een olie op minerale basis gecombineerd met een specifiek additievenpakket voor de smering van kettingen en kettinggeleiders van kettingzagen, uitgerust met verbrandings- of elektrische motor.
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Minerale olie voor de smering van kettingen van kettingzagen.

Toepassingen.
Castrol Garden Chain Oil is een olie op minerale basis gecombineerd met een specifiek additievenpakket voor de smering van kettingen en kettinggeleiders van kettingzagen, uitgerust met verbrandings- of elektrische motor.

Castrol Garden Chain Oil is niet geschikt voor het smeren van de aandrijfmotor van de kettingzaag. Daarvoor dient men, naargelang het type, 4-takt en 2-takt motorolie te gebruiken.

Voordelen
Castrol Garden Chain Oil is een olie op minerale basis die door de toegevoegde additieven de volgende eigenschappen bezit:
  • Sterk hechtingsvermogen op metaal waardoor de bescherming van de geleiders en ketting verzekerd is zowel tijdens het werk als in rusttoestand
  • Slijtagewerend vermogen waardoor de levensduur van de ketting en geleiders merkelijk wordt verlengd
  • Corrosiewerend vermogen waardoor aantasting door in het houtsap aanwezige vocht en zuren bestreden wordt
  • Castrol Garden Chain Oil verhindert gomvorming afkomstig van het houtsap. Ze verhindert eveneens oververhitting, kans op het aflopen van de ketting en de daar eventueel uit voortvloeiende kettingbreuk.
  • Castrol Garden Chain Oil aangebracht op de kettingzaag, verzekert de lange levensduur van het materiaal door het te beschermen tegen slijtage en corrosie. Bovendien wordt het rendement verhoogd omdat de wrijvingsweerstand vermindert
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Garden
Categorie Toebehoren bos- en tuinbouw
Verpakking 4X4L
    Laden
    Laden