CASTROL AGRI HYDR OIL PLUS 60L

Artikelnummer 05864
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol Agri Hydraulic Oil Plus is een hydraulische vloeistof op basis van minerale olie met een hoge viscositeitsindex (HVLP). Castrol Agri Hydraulic Oil Plus bevat oxidatie- en corrosie-inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selektie van
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Agri Hydraulic Oil Plus is een hydraulische vloeistof op basis van minerale olie met een hoge viscositeitsindex (HVLP). Castrol Agri Hydraulic Oil Plus bevat oxidatie- en corrosie-inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selektie van afschuivingsstabiele VI-verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit tijdens bedrijf gehandhaafd blijft.

Toepassing
Castrol Agri Hydraulic Oil Plus is ontwikkeld voor toepassing in installaties voor buitenopstelling die tijdens bedrijf blootgesteld kunnen worden aan zeer uiteenlopende bedrijfstemperaturen zoals machines die worden blootgesteld aan zeer koude startcondities en zeer hoge temperaturen bij continubedrijf. Voorbeelden hiervan zijn landbouw-, bosbouw en grond-verzetmachines.

Castrol Hydraulic Oil Plus is naast een ISO VG 46 klasse tevens geschikt in toepassingen waar een ISO 32 of 68 wordt vereist ten gevolge van de gunstige viscositeitskarakteristieken.

Voordelen
Castrol Agri Hydraulic Oil Plus biedt :
  • Groot temperatuurbereik
  • Hoge mate van bescherming voor de apparatuur
  • Goede filtreerbaarheid.
  • Verlengde standtijd verbeterde tolerantie bij zware bedrijfsomstandigheden.
  • Uitstekende prestaties op het gebied van slijtagebescherming, oxidatieweerstand en thermische stabiliteit

ISO VG 46; DIN 51524 Part 3; BS 5063 Class HV; DIN Classification HVLP
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden