Verolub: Lubricants Solution Engineers


Onze missie

“Wij streven ernaar de winstgevendheid van onze klanten te verbeteren door hen de juiste smeeroplossingen aan te bieden.”

Binnen een steeds veranderende markt willen wij met onze klanten meedenken in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve en performante (smeer)oplossingen.
Hierbij houden wij steeds voor ogen dat elke oplossing, die wij onze klanten aanbieden, een effectieve en aantoonbare toegevoegde waarde voor hen oplevert.

Ons aanbod bestaat uit een gespecialiseerd en professioneel gamma van smeermiddelen, technische materialen, vloeistofbeheersystemen en bijhorende services.

Onze waarden

De waarden die wij binnen ons bedrijf en in onze contacten met onze klanten hanteren ondersteunen onze bedrijfsvisie:
  • Wij streven ernaar om klanten zoveel als mogelijk te ontzorgen. Bovenop het professioneel advies en ons efficiënt logistiek apparaat hebben wij een aantal concrete gespecialiseerde diensten ontwikkeld.
  • We handelen en communiceren op een transparante en pragmatische wijze, dit geldt zowel tijdens klantcontacten als intern.
  • In alles wat we ontwikkelen en aanbieden denken we steeds oplossingsgericht en stellen wij de klant centraal.

Praktisch – wie zijn we ?

Verolub is een klantgerichte organisatie met een team gedreven medewerkers. Op onze administratieve hoofdzetel te Lummen vindt u onze customer service, logistieke afdeling, technische support en boekhouding.

Met een permanente voorraad aan smeermiddelen van +/- 350 ton in onze magazijnen te Wetteren en Lummen beleveren wij op dagdagelijkse basis onze klanten in België en Luxemburg. We hanteren standaard levertermijnen voor onze smeermiddelen. Verpakte goederen worden geleverd binnen 48 u na bestelling. Voor smeermiddelen in bulk geldt een maximale levertijd van 7 werkdagen.

Onze afdeling technische materialen (opslag, montage en herstellingen) vindt u op onze hoofdzetel te Lummen, van waaruit tevens onze service engineers vertrekken.Laden
Laden