Gasmotorolie

Gasmotorolie

Steeds meer bedrijven kiezen voor gasmotoren om te voorzien in hun energiebehoeftes. Als nationaal verdeler van Castrol en BP smeermiddelen, biedt Verolub  naast een uitgebreid productgamma de nodige knowhow en service in dit domein.

Moderne gasmotoren moeten een steeds hoger rendement bereiken, met een minimum aan stilstand. Dit gegeven in combinatie met de extreme werkomstandigheden waaraan gasmotoren worden blootgesteld, zorgt ervoor dat producenten van smeermiddelen worden geconfronteerd met steeds strengere eisen op het vlak van oxidatiestabiliteit, afzettingen, slijtage,…

Castrol Duratec en BP Energas zijn gammas hoogwaardige smeermiddelen voor motoren die met alle types gas werken zoals aardgas, biogas, stortgas, rioolgas en andere zwaar vervuilde gassen. Verder beschikt deze ranges van producten over de meest recente goedkeuringen van de belangrijkste gasmotorfabricanten (Jenbacher, Deutz, Man, Wartsila, MTU, Rolls Royce, Waukesha, Caterpillar,…)

Om onze klanten te helpen om de best mogelijke productiviteit en betrouwbaarheid te halen,  ontwikkelde Verolub een transparant analyseprogramma. Via dit programma bepalen wij in overleg met de klant de verschillende oliewissels en de onderhoudsintervallen. Op deze manier zorgt Verolub ervoor dat de klant zeker is van een goede werking van de motor en onnodige stilstanden en schades tot een minimum worden herleid.


Castrol
Castrol (4)

Mobil
Mobil (12)

Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba