Veroline Antifreeze Long Life

E-mailadres

Veroline® Antifreeze Long Life is een nieuwe generatie universele long-life antivries op basis van mono-ethyleenglycol en organische corrosie-inhibitoren voor water-gekoelde verbrandingsmotoren. Deze speciale technologie is mengbaar met alle soorten koelvloeistof zonder dat er drab gevormd wordt en de koelende werking teniet gedaan wordt.
Veroline® Antifreeze Long Life is mengbaar met andere koelmiddelen op dezelfde basis, maar om een optimaal resultaat te verkrijgen is het aan te bevelen om bijvullingen te doen met Veroline® Antifreeze Long Life.
Veroline® Antifreeze Long Life voorkomt hinderlijke vorming van kalkafzetting en biedt excellente bescherming tegen cavitatie. Bovendien beschermt het tegen corrosie van elk metaal in het koelsysteem. Veroline® Antifreeze Long Life is nitriet-, amine-, boraat-, fosfaat-, nitraat- en silicaatvrij en draagt dus bij voor een schoner milieu. Veroline® Antifreeze Long Life is volkomen veilig voor rubbers, kunststoffen, metalen en aluminium of legeringen hiervan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel.

Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba