Manuele Transmissieolie

Manuele Transmissieolie

De normen worden steeds strenger, de vraag naar energie vriendelijke voertuigen steeds hoger, het streven naar meer comfort en meer prestaties steeds groter. Door al deze factoren zijn de transmissies niet meer te vergelijken met die van tien of zelfs van een vijftaal jaar geleden. Het ingenieursvernuft, nieuwe materialen en een nauwkeurige controle op kwaliteit hebben de transmissie van vandaag tot een hoogst technologisch onderdeel van het voertuig gemaakt.

Compacte transmissies, meer vermogen, gesofistikeerde constructies, hogere bedrijfstemperaturen.... Dat zijn enkele ontwikkelingen die moeten leiden tot hogere prestatie en effciciënter gebruik van de versnellingsbak.

Bovendien vereisen de verschillende moderne transmissie-systemen zeer specifieke producten: wat goed is voor een manuele transmissie is niet altijd perfect aangeapst voor een differentieel, en een automatische transmissie stelt weer andere eisen aan het smeermiddel. In onze assortimenten wordt de beste keuze voor elke type dan ook altijd mogelijk.


Castrol
Castrol (14)

Mobil
Mobil (19)

Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba