MOBILITH SHC PM 220

E-mailadres

Mobilith SHC PM is een superieur presterend smeervet dat specifiek ontwikkeld is voor toepassing in de papier- en kartonindustrie, inclusief extreme temperaturen en waar blootstelling aan grote hoeveelheden water van allerlei kwaliteiten niet kan worden voorkomen. Mobilith SHC PM combineert de unieke eigenschappen van de synthetische basisolie met die van een hoogwaardige lithium-complex indikker. De synthetische basisolie, die van nature geen paraffine bevat, staat garant voor uitmuntende verpompbaarheid bij lage temperaturen en een laag aanloopkoppel vergeleken met niet-synthetische olieproducten met dezelfde viscositeit. De natuurlijke hoge viscositeitindex van de synthetische basisolie verzekert optimale oliefilmbescherming bij hoge temperaturen. Verder zorgt het gebruik van een lithium-complex indikker met uitstekende adhesieve eigenschappen voor een zeer goede structuurstabiliteit en een zeer goede weerstand tegen water. Deze eigenschappen worden aangevuld met een speciaal additievenpakket dat zorgt voor goede roest- en corrosiebescherming, goede anti-slijtage eigenschappen, goede thermische oxidatieweerstand en verbeterde weerstand tegen de wegwassende werking van water. Mobilith SHC PM 220 en Mobilith SHC PM 460 hebben beide een consistentie van NLGI 1.5 met een basisolie viscositeit van ISO VG 460.
Mobilith SHC PM is ontwikkeld voor het gebruik van de meest kritische lagersmering van papier- en kartonmachines. Dit product voorziet in een uitmuntende bescherming tegen roest en typische corrosie door zuur en alkalisch water en is daarom geschikt voor gebruik in het natte gedeelte van papiermachines. Door de lage vluchtigheid en hoge mate van oxidatiebestendigheid van de synthetische PAO basisolie biedt dit product verder ook uitstekende prestaties bij hoge temperaturen die typerend zijn voor droge eindcondities.
Mobilith SHC PM wordt wereldwijd als meest geprefereerde technologie verkozen door vele papier- en kartonproducenten. Deze reputatie is het gevolg van de bijzondere kwaliteit, de grote mate van betrouwbaarheid en de bewezen prestatievoordelen.

Eigenschappen en voordelen
De Mobil SHC productlijn van zowel smeeroliën als vetten zijn wereldwijd bekend en geroemd vanwege de innovatieve en uitmuntende prestaties. De Mobilith SHC serie symboliseert de overtuiging van ExxonMobil om de meest geavanceerde technologie te gebruiken en de beste producten te ontwikkelen en te produceren. Een belangrijk punt hierin is de nauwe samenwerking tussen de belangrijkste papiermachinebouwers en onze onderzoeksanalisten, zodat onze producten de beste prestaties blijven leveren in dit continu ontwikkelende marktsegment. Onze samenwerking met deze machinefabrikanten heeft geleid tot de uitmuntende prestaties van Mobilith SHC PM. De verkregen eigenschappen zijn ondermeer een uitstekende weerstand tegen zuur en alkalisch water, een verbeterde lagerbescherming en lagerlevensduur, een breed temperatuur toepassingsgebied en een lange levensduur van het vet. Om hoge thermische bedrijfsomstandigheden te doorstaan, hebben onze onderzoeksanalisten gekozen voor het gebruik van een synthetische PAO basisolie, vanwege de uitmuntende thermische en oxidatie weerstand. Mobilith SHC PM voorziet in de behoeften van de huidige en toekomstige papiermachines door het gebruik van een toonaangevende lithium-complex indikker technologie en specifieke additieven.

Specificaties en Goedkeuringen
Mobilith SHC® PM bereikt of overtreft de eisen van:
DIN 51825: (2004-06) (SHC PM 220 KPHC1-2N-40)

Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel.

Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba