18 KG

E-mailadresVerpakkingen 10 X 0
18 KG
190 KG
55 KG

De basisoliën zijn geselecteerd op basis van uitstekende chemische en fysische stabiliteit en het goede gedrag bij temperatuurverschillen. Molub-Alloy 936 SF vloeit direct in de tandflanken maar is zeer bestand tegen uitpersen. Het product hecht zeer goed, zelfs op verticaal gepositioneerde vertandingen. Een uitgebalanceerd additievenpakket van Molub-Alloy zelfsmerende deeltjes geeft bij opstarten grenssmerende eigenschappen.

Toepassing

  • Alle open-tandwielen en glijvlakken in de industrie, bouw en grondverzet die een goed weerbestendig smeermiddel vereisen.
  • Naast open tandwielen smeert Molub-Alloy 936 SF bijzonder succesvol geleidingen in bijvoorbeeld de suikerindustrie.
  • Door de taaie droge smeerfilm zeer geschikt voor oscillerende en intermitterende bewegingen zoals voorkomt op draaikransen van grondverzetmachines en kranen.
  • Voor automatische smeersystemen met lange leidingen en voor smering bij lage temperaturen, is het dunnere Molub-Alloy 936 SF Light beschikbaar. Molub-Alloy 936 SF Heavy kan tot 0°C worden verpompt en Molub-Alloy 936 SF Light tot ongeveer -12°C.
  • Molub-Alloy 936 SF is bij uitstek geschikt als inloop-smeermiddel bij nieuwe tandwielen. De taaie film dempt het slijtende effect en minimaliseert “inloop pitting”die in een later stadium kan leiden tot micropitting.

Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel.

Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba