Compressorolie

Compressorolie

Vandaag verwachten we van automatische machines, zoals luchtcompressoren, dat ze eindeloos en feilloos presteren. En dat terwijl we een minimum aan onderhoud zelfs al "verloren productiviteit" vinden. Daarom is het zo belangrijk om voor kwaliteitsoliën te kiezen die pannes en stilstand mee kan voorkomen. Deze kunnen immers behoorlijke productieproblemen én dure herstellingen met zich mee brengen!

Met de door Verolub geselecteerde compressoroliën mag u rekenen op een betrouwbare, stille werking met een beperkt aantal onderhoudsbeurten.

Het assortiment Verolub compressor oliën garandeert u een consistente, betrouwbare werking van uw apparatuur, ongeacht het type compressor en de omgeving waarin wordt gewerkt. Ons gamma omvat verschillende soorten oliën per type compressor, van performante synthetische oliën tot kosten efficiënte minerale alternatieven. Alle producten voldoen aan de strengste kwaliteitsvoorwaarden van de meeste bekende compressor fabrikanten.

De gamma's omvatte aangepaste oliesoorten voor draagbare, vaste en processingcompressoren. Ze zorgen voor een superieure smering, koeling, afdichting en corrosiepreventie.


Castrol
Castrol (10)

Mobil
Mobil (21)

Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba