Waarom onze klanten voor Verolub kiezen.

De meerderheid van onze klanten zijn erg te spreken over de flexibiliteit en de korte communicatielijnen die we hen als organisatie kunnen bieden.

Met 5 vlot bereikbare binnendienstmedewerkers en 5 buitendienstmensen kan Verolub kort op de bal spelen zodanig dat uw vragen snel beantwoord worden. Professionele klanten appreciëren ook enorm het deskundig technisch advies. De klanten kunnen hiervoor permanent beroep doen op een gespecialiseerd technisch opgeleid team, bestaande uit 1 gespecialiseerde technisch adviseur en 5 technisch ervaren buitendienstmensen die dagelijks onze klanten on-the-field bijstaan. Hiermee helpen wij onze klanten kostenbesparingen te realiseren. Deskundig advies en de keuze van het juiste smeermiddel dragen bij tot verbeterde prestaties van het machinepark en minder machinestilstand, iets dat o.a. in een industriële productie omgeving van enorm belang is.

Onze logistiek tenslotte, is uiterst efficiënt georganiseerd, wat ons in staat stelt de producten zeer snel bij onze klanten aan te leveren. Dit laat de klant toe de eigen voorraad tot een minimum te beperken, wat dan op zijn beurt weer een besparing oplevert.


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba