Vernieuwde Castrol motoroliën voor landbouw, burgerlijke bouw en transport

Vernieuwde Castrol motoroliën voor landbouw, burgerlijke bouw en transport

 

Moderne vrachtwagens en machines maken gebruik van nieuwe technologieën om tot wel 30% meer koppel te ontwikkelen. Dit zorgt echter voor hogere motortemperaturen en -drukken. Dit kan leiden tot versnelde oxidatie en olie-indikking, een sterkere opbouw van afzettingen en een snelle afname van de zuurteregelingsfunctie van de olie. Dit alles zorgt ervoor dat de olie sneller afbreekt en verkort de olielevensduur.

Om proactief en gedegen te anticiperen op deze technische uitdagingen, heeft Castrol haar assortiment motoroliën en agrarische oliën voor landbouw, grondverzet en transport vernieuwd. Dit assortiment valt onder de VECTON benaming.

Bekijk hier de Castrol agri & grondverzet brochure
Bekijk hier de Castrol transport brochure

Castrol VECTON: tot 45% langer behoud van de oliekwaliteit

Castrol VECTON met nieuwe System Pro Technology™ heeft een extra prestatiereserve die afbraak van de olie tegengaat. Dit helpt oxidatie onder controle te houden, afzettingen te verminderen en schadelijke zuren te neutraliseren. Het past zich ook aan hogere temperaturen aan, waardoor de viscositeit intact blijft. Dat betekent een langere levensduur van de olie zodat u op uw maximale olieverversingsinterval kunt vertrouwen, zonder vroegtijdige defecten die veroorzaakt kunnen worden door het falen van motorolie, zo bespaart u onnodige onderhoudskosten.

_________________________________________________________________________________________________________


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba