Ford Magnatec Professional D 0W-20

Een revolutionaire ontwikkeling. De nieuwe Ford-Castrol MAGNATEC Professional Diesel 0W-20.

 Castrol werkt al meer dan 100 jaar samen met Ford. Daarom worden miljoenen Fords in de fabriek gevuld met Ford-Castrol MAGNATEC Professional.

Deze samenwerking van meer dan een eeuw heeft nu geresulteerd in een revolutionaire ontwikkeling in olietechnologie: een nieuwe Ford-Castrol MAGNATEC-variant die is ontwikkeld in samenwerking met Ford voor de meest geavanceerde nieuwe dieselmotoren van Ford.

INNOVATIE IN DE MARKT
Castrol brengt als eerste dit baanbrekende, specifiek voor de 1,5-liter dieselmotoren van Ford ontworpen smeermiddel op de markt.

De nieuwe olie combineert de intelligente moleculen van Castrol voor een buitengewone bescherming bij koude starts met een laagviskeuze formulering voor een optimaal brandstofverbruik en geringere emissies.

Als resultaat van deze nauwe samenwerking presenteert Castrol nu de nieuwe CASTROL MAGNATEC Professional D 0W-20! Vanaf heden beschikbaar in ons gamma.
 
* Samen ontwikkeld met Ford.
* Eerste op de markt met de nieuwe 952A-specificatie, inclusief first fill.
* De 952A-specificatie werd speciaal ontwikkeld en aanbevolen voor de nieuwe Duratorq TDCi motoren, geproduceerd vanaf Q3 2017.
* Niet backwards compatibel.
* Beschikbaar in 12x1 liter, 4x5 liter en 208 liter verpakking.
 
U kan voor bijkomende informatie steeds terecht op onze customer service via het telnr. 013/46.08.00 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

_________________________________________________________________________________________________________


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba