Nieuws

Heruitgevonden snijvloeistoffen

Heruitgevonden snijvloeistoffen

Castrol Alusol XBB en Castrol Hysol XBB

Bij het vervaardigen van precisiecomponenten voor de automobielindustrie, de machinebouw enbewerkte metalen producten zijn er veel eisen en uitdagingen. Elke dag weer moeten steeds hogere productiedoelen worden gehaald, moeten planningen geoptimaliseerd worden en stilstandtijden worden verminderd.

Fabrikanten worden gedwongen een keuze te maken, wat dagelijks resulteert in concessies.

Prestaties in balans met de behoefte aan antibacteriële behandelingen
Gebruik van biocide in balans met gezondheids- en veiligheidseisen
pH-stabiliteit in balans met vloeistofonderhoud

De experts van Castrol zijn aan de slag gegaan om deze tegenstrijdige uitdagingen het hoofd te bieden, zodat u het onderhoud van uw verspaningsvloeistof kunt beperken, zonder concessies te moeten doen  aan de totale prestaties.  Castrol heeft Castrol Alusol SL 51 XBB en Hysol SL 35 XBB geintroduceerd op basis van een unieke  technologie die geen boorzuur, biocide, formaldehyde afgevende verbindingen bevat.

Kortom: de nieuwe Castrol Alusol XBB en Hysol XBB producten staan voor optimale verspanende prestaties en veiligheid voor mens en milieu!

Lees meer: Heruitgevonden snijvloeistoffen

Castrol - Renault F1

RENAULT SPORT RACING kondigt BP EN CASTROL aan als nieuwe partner

Als Castrol Ambassador, zijn wij zeer fier op het nieuwe partnership met Renault Sport, dewelke wederom de know how en de professionaliteit van Castrol als marktleider binnen de automotive sector aantoont.

Lees meer: Castrol - Renault F1

Castrol Magnatec STOP-START, optimale bescherming van uw motor in druk verkeer

 

Castrol Magnatec STOP-START, optimale bescherming van uw motor in druk verkeer

 

Castrol Magnatec STOP-START met Actieve Moleculen biedt bescherming vanaf de start, elke keer dat u uw motor start. Dagelijks verkeer wordt steeds drukker en er komen steeds meer wagens in omloop. Het gevolg is dat bijna alle bestuurders dagelijks in file terecht komen. Onderzoek in samenwerking met TomTom heeft uitgewezen dat een wagen tot 18,000 keer per jaar stopt en optrekt. De belasting in de motor kan dus hoog oplopen na herhaaldelijk stoppen en optrekken.

Lees meer: Castrol Magnatec STOP-START, optimale bescherming van uw motor in druk verkeer

Castrol Service Plus

Castrol Service Plus

" Castrol Service Plus" is hét kwaliteitslabel voor onafhankelijke garages. Als Castrol Ambassadeur vertegenwoordigt Verolub het Castrol Service Plus garagenetwerk in België en Luxemburg.

Vindt een Castrol Service Plus garage in de buurt of ontdek meer over wat een Castrol Service Plus garage te bieden heeft op www.castrolserviceplus.be "

Castrol Service Plus logo

Vecton

 

Nieuwe heavy-duty motorolie assortiment

De transport- en landbouwmarkt staat niet stil. Vooruitgang is noodzakelijk om een oplossing te bieden aan de globalisatie van de sector, het economisch klimaat en bijgevolg schaalvergroting, besparingen, steeds lagere emissienormen en alternatieve brandstoffen. Ook u eist een motorolie die de beste prestaties levert en die zich steeds kan aanpassen aan de omstandigheden waarin de motor opereert.

Daarom introduceert Castrol vanaf 1 april 2015 een nieuw assortiment motoroliën voor truck-, tractor- en landbouwmachines en andere zware toepassingen.

 

Lees meer: Vecton

  • Latest ( 11 Aantal artikelen: )
    The latest news from the Joomla! Team
  • In de kijker ( 39 Aantal artikelen: )

    In de kijker


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba