Fleqs Fluid Monitoring

 

 

Onze Service Engineers kijken de parameters van uw koelsmeermiddelen regelmatig na en sturen onmiddellijk bij waar nodig, zodat de kwaliteit van elk bad op peil blijft. Zo vermijdt u vroegtijdige verversingen en houdt u uw operatoren tevreden.

Klanten ontzorgen is voor ons zeer belangrijk. Daarom bieden we Verolub klanten, twee keer per jaar Fleqs Fluid Monitoring kosteloos aan. Dankzij deze service blijven uw koelsmeermiddelen jaar in jaar uit in topconditie.

 

Download Brochure

 

Waarom "Fluid Monitoring"?

  1. Kostenbesparing op productgebruik
  2. Gezonde en veilige arbeidsomstandigheden voor operatoren
  3. Verlenging van de standtijd van baden
  4. Minimale slijtage van gereedschappen en machines
  5. Verbetering van de oppervlaktekwaliteit van de werkstukken

 

Flexibiliteit op maat van uw bedrijf

Onze Service Engineers zorgen er voor dat uw koelsmeermiddel in goede conditie blijft. Op vooraf en welbepaalde tijdstippen komen zij de conditie van het koelsmeermiddel in uw bewerkingscentra bij U ter plaatse “monitoren”.

 

Fleqs Fluid Monitoring is beschikbaar in 5 verschillende formules

De keuze van de correcte formule dient te worden bepaald in functie van een aantal parameters:

  • Beschikbare mankracht binnen uw bedrijfsstructuur
  • Behoefte aan opvolging
  • Objectieven en beoogd resultaat
  • Beschikbaar budget

 

 

 

Maak een afspraak met ons salesteam

 

Meer info?

Voor meer informatie over Fleqs Fluid Montoring, contacteer onze specialisten op het nummer 013/46.08.00 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Fleqs is een divisie van Verolub, gespecialiseerd smeermiddelenlevrancier en Castrol Authorised Distributor voor België en Luxemburg.
Fleqs is ontstaan vanuit de behoefte en vraag van onze klanten en levert diensten en producten die gerelateerd zijn aan het leveren van smeermiddelen met als uiteindelijk doel de klant nog meer te "ontzorgen". Fleqs wil een toegevoegde waarde en aanvulling leveren aan de professionele gebruiker van smeermiddelen en koelsmeermiddelen.


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba