Eggers dynamometers

Het gamma is samengestel uit drie verschillende modellen

PT 170 voor testen tot 300KW.
PT 301 voor testen tot 600KW.
PT 1000/3 voor testen tot 900KW.

Afhankelijk van de modellen kunnen wij de dynamometers in verschillende uitvoeringen leveren, namelijk;
- vaste opstelling voor de werkplaats (vast frame, vastgeschroefd aan de vloer)
- verrijdbaar als werkplaatsuitvoering voor in de werkplaats.
- op enkelasser-aanhanger, toegestaan voor wegvervoer en afgedekt met een zeil.
- op tandemasser-aanhanger toegestaan voor wegvervoer in een gesloten container.

PT 170

 

De dynamometer type PT 170 heeft zijn plaats in werkplaatsen met slechts weinig ruimte en is ideaal voor gebruikers die relatief beperkte vermogens wensen te testen. Dit type is verkrijgbaar als een mobiele werkplaatsunit of gemonteerd op het chassis van een aanhangwagen.

Het biedt de mogelijkheid om bij volledige belasting motoren van 170 kW te testen en voor de snelle proeven tot 300 kW.

Technische gegevens

 

 

 

PT 301

De dynamometer type PT 301, het meest verkochte model, is verkrijgbaar in verschillende variante. Dit biedt de gebruiker de mogelijkheid om de versie te kiezen die het best voldoet aan zijn behoeften. Type 301 MEW is een vaste opstelling. Dit type wordt bevestigd aan de grond in een bepaalde ruimte van de werkplaats die voorzien werd voor vermogentesten en/of als diagnose zone. Het model PT 301 MEM is de mobiele versie voor de werkplaats, terwijl de PT 301 MES wordt gemonteerd op een enkelasser-aanhanger, toegestaan voor wegvervoer waardoor U ook testen ter plaatse bij uw klanten kunt uitvoeren. De PT 301 heeft een vermogenrange van 340 kW voor testen bij volledige belasting tot 600 kW bij snelle testen. Dit bereik dekt de overgrote meerderheid van de landbouwtractoren en oogstmachines die momenteel worden verkocht op de Belgische markt.

Technische gegevens

 

 

 

PT 1000/3

 

Dynamometers type PT 1000/3 K/W maken het gamma compleet en zijn een antwoord van Eggers op de steeds groter wordende vermogens in de sector van de landbouwmechanisatie. Deze banken vormen een baanbrekende oplossing om testen uit te voeren op hoogvermogen tractoren en oogstmachines van morgen. Zij dekken vermogens van 510 kW bij volle belasting tot 900 kW voor de snelle proeven.

Technische gegevens

 


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba