Castrol Agri Authorised Dealer

 
 
Als Nationaal Castrol Distributeur kiest Verolub resoluut voor de verdeling van dit productgamma via gespecialiseerde Erkende Castrol Agri Distributeurs.
 
Deze consequente strategie biedt zowel voor deze "Castrol Agri Authorised Dealers" als voor de eindklant een aantal belangrijke voordelen:
 
- De "Castrol Agri Authorised Dealers" hebben de know-how in huis om U een gedegen advies te kunnen geven i.v.m bv. toepassing, gebruik en verversingtermijnen van ons productgamma.
- Het laat ons toe om een gedegen controle te behouden over de kwaliteit van onze producten.
- De "Castrol Agri Authorised Dealers" investeren zelf in voldoende voorraden, zodoende dat zij U steeds het volledige productgamma snel uit vooraad kunnen leveren.
- De "Castrol Agri Authorised Dealers" zijn in staat om U naast het Castrol Agri gamma een aantal bijkomende diensten aan te bieden zoals olie analyse, het testen van uw tractor, machine breuk verzekeringen.
 
Met andere woorden; U kan als eindgebruiker in alle vertrouwen bij deze partners terecht voor zowel onderhoud van uw machines als voor de aankoop van Castrol Agri producten!

 

googleMap

 


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba