Verolub

Onze activiteit

Verolub houdt zich bezig met inkoop, transport en verkoop van smeermiddelen en aanverwante producten. Het bijhorende gedeelte service, ondersteuning en advies naar de klant toe neemt een steeds belangrijker gedeelte van onze verkoopactiviteiten in. Zowel binnen als buitendienst mensen zijn specifiek opgeleid om ervoor te zorgen dat de machineparken van onze klanten de nodige continuïteit en rentabiliteit leveren.

Opslag en distributie

Verolub heeft voorraadlocaties in Lummen en Wetteren. De transporten worden verzekerd door onze gecontracteerde vervoerder Van den Anker, de welke gespecialiseerd is in het vervoer van Chemicaliën en olieproducten. Snelle en kwaliteitsvolle leveringen staan centraal binnen onze organisatie.

Onze medewerkers

Onze gedreven en goed opgeleide medewerkers beschikken over een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid, initiatief en doorzettingsvermogen.

Verolub streeft naar een verdere groei door samenwerking met enerzijds onze klanten en anderzijds de petroleummaatschappijen, waarbij de onafhankelijkheid en kwaliteit van de organisatie in acht worden genomen. Daarnaast is de groep voortdurend op zoek naar nieuwe markten en trachten wij onze positie op de Benelux markt continu te verstevigen.

Verolub nv Smeermiddelen
Klaverbladstraat 2A, B-3560 Lummen
Tel.
+32 (0)13-46.08.00
Fax +32 (0)13-46.08.09
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (www.verolub.be)


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba